torsdag 8. oktober 2009

Inn med sølvskje

Bra og kul og morsom kokebok.

Boka består av ekslusiv og avansert mat, gjort forståelig for oss vanlige dødelige - pluss en del stilige bilder og digresjoner om maten. Anne Kat. Hærland har tilbragt en god del tid på kjøkkenet til Bagatelle, sammen med Eyvind Hellstrøm - og ut i fra det, laget maten på egenhånd hjemme, og har etter egen erfaring skrevet ned en del kommentarer til hvordan og hvorfor man gjør det akkurat sånn og sånn for at det skal bli bra resultat.

Leste hele boka fra perm til perm i én økt - det er første gang jeg har gjort med en kokebok! Hvis noen vil ha en snikktitt på hvordan boka er, har de laget et nettsted som er et slags supplement til boka. Der har de filmet noen av de mer kompliserte manøvrene, samt lagt ut flere oppskrifter som ikke fikk plass i boka.

Denne boka får jeg til å ville dra rett bort til Jacobs og bruke halve månedslønna mi på fine råvarer. Men heldigvis har jeg mer selvkontroll en som så ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for alle kommentarer og tilbakemeldinger! :)